Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor 2021

Punct fix recenzare Municipiul Resita, incepand din 08.07.2022  inclusiv sambata si duminica intre orele 8.00-18.00

1. Sediul DJS-CS Rpl2021 – P-ta 1 Decembrie 1918, nr.30-32

(in stanga Salii Polivalente la parterul blocului)

2. Liceul de Arte  „Sabin Pauta”  (intrarea principala – Govandari)

 

Data limita descarcare dovada autorecenzare – 15mai2023

16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă (cu ajutorul tabletelor, metoda CAPI)

Recrutarea recenzorilor se face de către primariile din fiecare localitate. Anunțurile privind recrutarea recenzorilor sunt făcute publice de către primării. De asemenea, încheierea contractelor civile pentru serviciile de recenzare reprezintă sarcini care le revin primarilor. Pentru Municipiul Resita – tel. 0255213278 – secretariat Secretar general primaria Mun. Resita

Personalul de recensământ este selectat din primării, instituțiile Prefectului, consiliile județene, instituții deconcentrate, al personalului didactic, al specialiștilor în economie, informatică și în alte domenii, precum și din rândul pensionarilor, studenților și al altor categorii de persoane cu pregătire corespunzătoare, având cel puțin studii medii absolvite.

Unitățile județene de implementare a recensământului (UJIR-uri) din cadrul direcțiilor teritoriale (regionale sau județene) de statistică asigură selecția și instruirea personalului recrutat.

14 martie – 15 mai 2022: Autorecenzare (metoda CAWI) inclusiv autorecenzare asistata

Cum sa te autorecenzezi_pas cu pas

Puncte de lucru Autorecenzare Asistata_CARAS SEVERIN

 

Lasă un răspuns